Flere tusen timer med programmering, blod, svette og tårer. Dette er resultatet. En ny nettside fullspekket med innhold, skrevet bare for deltakerens nytte! Vi har alle de gamle funksjonene, i tillegg til noen endringer.

Hva er nytt? 

VatneLAN kommer til å ha hyppigere oppdateringer, med flere relevante poster. Vi kommer til å dele mye av det som skjer med dere. Alt fra møter til rigging. Vårt mål er å nå bedre ut til deltakeren.

Billettsystemet som har vært de siste årene har vært direkte på vår nettside. I år har dette endret seg. sharptickets er et system som Ole Mathias (tekn. sjef) og Marius har programmert, og dette har de lagt mye penger og strev i. Derfor er valget lett, vi går over til et nytt og bedre system. VatneLAN sitt gamle system ligner på det nye, så det burde ikke være vanskelig å finne frem. I tillegg er sharptickets koblet direkte mot VatneLAN sin nettside, slik at om du er pålogget hos sharptickets får du enkelt opp en meny for billettene dine o.l. øverst på nettsiden.

Hvem er nye?

I år har vi fått mange flere tilskudd til vårt kjære crew, disse finner du på crew-oversikten. Vi ønsker dem alle velkommen. Sammen skal vi skape et godt og strukturert dataparty!