2014 står for tur, enda et år med mye fin datakultur. Mye har skjedd siden vårt siste LAN. I denne posten tenkte jeg å oppsummere litt av de nyhetene som vi har å dele med dere.

Først og fremst har VatneLAN fått seg en splitter ny logo, og med denne kom designoppdateringer og en egen profilmanual. Dette er skikkelige greier, i følge designeren vår Jonas Driveklepp. Vi digger den værtfall, og vi håper dere også liker den!

I sammenheng med ny logo har vi også fått en ny stil på nettsiden vår – funksjonsmessig er den ganske lik fjorårets nettsted, med unntak av designoppdateringer og litt småtjafs (red. anmerk: synonym; småting.) Håper denne faller i smak, her ligger det mange timer med slit, fargekorrigering og kakespising.

Når du skal kjøpe billetter i år så vil salget foregå hos sharpTickets. Du vil som vanlig kunne reservere plass og slikt, men nytt fra i år er at for å kunne reservere plass må man først betale for billetten. Det vil si at man kan ikke reservere en billett før den betales på nett, og vi har ingen mulighet for «reserver på nett, betal i døren». Betalingen foregår via tjenesten PayPal. Hos PayPal kan man benytte seg av alle de populære betalingskortene, og om man ikke har kort kan man enten spørre noen som har eller bruke et Visa SpenOn kort som man får kjøpt på nesten alle kiosker. Les mer om SpendOn og hvordan du kan bruke det her.

Vi har mange, mange fine nyheter som kommer til å bli publisert etterhvert. Vi anbefaler alle å følge med på vår Facebook-side og evt. på Twitter for de nyeste oppdateringene.