24
jun
Om VatneLAN

 

VatneLAN er et rusfritt arrangement for ungdom fra 7ende og oppover. Arrangementet holdes 2 ganger i året i Eidet Kulturhall, Vatne. VatneLAN er et dataparty, eller et LAN. På et dataparty avholdes det konkurranser på datamaskin, og konkurranser som ikke nødvendigvis involverer en datamaskin. På VatneLAN inkluderer vi alle, og vi inviterer til underholdning, konkurranser og morro!

Siden 2011 har VatneLAN vokst i størrelse. I 2011 var deltakerantallet rett rundt 180, og året etter ble det utvidet til rundt 230. På våren 2013 hadde vi enda en deltaker-rekord der hele 272 deltakerplasser ble annonsert! Billettene ble nærmest utsolgt på noen få dager. Veksten har derfor forårsaket at VatneLAN er sunnmøres største dataparty, og et av Møre og Romsdals største. Vi har nå over 300 deltakerplasser!

Crewet består av en gjeng aktive ungdommer mellom 15 og 22 år, der alle har et mål: VatneLAN skal være det kuleste, gøyeste og mest fantastiske arrangementet. Vi ønsker å skape årets happening. Hver enkelt crewmedlem har sin oppgave, sine kunnskaper og sine ferdigheter. Crewet er en gjeng med godt humør og en god humor. Ikke vær redd for å spørre om noe, vi er til for å hjelpe.

 

VatneLAN LOGO