Om VatneLAN

VatneLAN er et rusfritt arrangement for ungdom fra 7. klasse og oppover. Arrangementet holdes 2 ganger i året i Eidet Kulturhall, Vatne. VatneLAN er et dataparty, eller et LAN. På et dataparty avholdes det konkurranser på datamaskin, og konkurranser som ikke nødvendigvis involverer en datamaskin. På VatneLAN inkluderer vi alle, og vi inviterer til underholdning, konkurranser og morro!

Siden 2011 har VatneLAN vokst i størrelse. I 2011 var deltakerantallet rett rundt 180, og året etter ble det utvidet til rundt 230. På våren 2013 hadde vi enda en deltaker-rekord der hele 272 deltakerplasser ble annonsert! Billettene ble nærmest utsolgt på noen få dager. Veksten har derfor forårsaket at VatneLAN er et av Sunnmøres største dataparty.

Crewet består av en gjeng aktive mennesker i alle aldrer med et felles mål: VatneLAN skal være det kuleste, gøyeste og mest fantastiske arrangementet. Vi ønsker å skape årets happening. Hver enkelt crewmedlem har sin oppgave, sine kunnskaper og sine ferdigheter. Crewet er en gjeng med godt humør og en god humor. Ikke vær redd for å spørre om noe, vi er til for å hjelpe.

Arrangementet har siden 2013 vært arrangert i samarbeid med Sunnmøre Data og Kultur. Organisasjonen står for mye av det du som deltaker ser før, under og etter arrangementet som markedsføring, nettsider, sosiale medier, billettsalg, tekniske løsninger, servere, nettverk, spill-konkurranser, esport og mye mer. Les mer om SDOK her.