VatneLAN i full sving

Salen i Eidet kulturhall har allerede åpnet og der har det startet å fylle seg i salen. Både Crew og deltakere gleder seg til en minneverdig helg.

VatneLAN åpnet dørene klokken seks i dag til en kø av spillentustiaster. Med konsoller og skjermer stod alle halvt våt av det forferdelige været, som gjør det perfekt å spille i salen. Da vaktene endelig sa det var greit at de fikk komme inn i salen ble den raskt folkefull. Med hele 366 plasser blir dette kanskje årets «happening» i Haram.

Crewet har jobbet hardt i flere månder med planlegging, rigging og lignende arbeidsoppgaver. I år har VatneLAN hele 5 Crew grupper med forskjellige fagkompetanser som står parat når det skal trenges. Her er det mange dyktige unge personer som utfører veldedig arbeid for at tiende-klassingene skal få samlet inn penger til en flott klassetur.

Under lanet er det mye å se frem til. Blant annet er det danseskole, konkuranser, spillturneringer, sceneunderholdning og tryllekunst som kommer lørdags kveld. Alt dette og mye mer er mulig å få med seg med hjelp fra Medie Crewet. De poster artikler, lager live-show og poste videoer på youtube kanalen som heter «Vatnelan».

Vatnelan er altså allerede i full sving og det er mye å se fram til. Om du ikke er her enda er det fortsatt mulig å komme til Eidet kulturhus for en sosial og morsom opplevelse med ikke bare dataspill, men andre mulige aktiviteter.