Hva søren er egentlig et «datapass»?

Et «dataparty»?

Dataparty er et konsept som har sin opprinnelse fra mange ti-år tilbake, og i dag har et dataparty (eller «LAN») utviklet seg til å være så veldig veldig mye. Man assosierer ofte et dataparty med å være en samling ungdommer som spiller, koser seg og er sosial. Et dataparty er for mange en ekstremt sosial arena der man kan spille spill og konkurrere (og vinne) i mange forskjellige spill.

Men, hvor kommer datapass inn i bildet?

Vel – på et datparty tar man med sin egen PC, konsoll eller lignende for å spille på. For at man skal ha en plass å sette tingene sine, få tilkoblet strøm og internett, så trenger man et datapass. Det gir deg tilgang til en plass som er ca 80cm bred og 60cm dyp, en nettverkskabel som er lagt opp til din plass, tilkoblet vårt lynraske internett levert av Tafjord, samt et strøm-uttak slik du kan få skrudd på tingene dine.

Et datapass gir deg også mulighet til å delta i våre spillkonkurranser, og her er det mulig å vinne premier i både liten og stor grad.

Hva om jeg ikke tar med PC?

Ja – det er ikke alle som tar med PC på LAN! Vi selger besøkspass for både 1 dag og hele helgen! Dette gir deg tilgang til hallen, og mulighet til å henge med venner sammen på LAN. Pris for hele helgen er 250kr, og for en dag (Fredag eller Lørdag) koster det 200kr.


Høres dette spennende ut? Da håper jeg at du stikker inn på sharpTickets og handler deg et datapass!