Informasjon om ankomst Fredag

Vi vil som tidligere ha inngang på baksiden av Eidet Kulturhall de første timene på fredag for en mest mulig effektiv innsjekk. Men i år vil vi forsøke å forbedre innsjekken. Vi vil åpne opp en egen inngang alle kan sette fra seg utstyr inn under på såkalt Drop-Zone tak mens man venter i kø på å kunne billettere seg. Etter en har fått billettert seg kan en gå til Drop-Zone for å hente utstyr og plassere det på egen plass. For en mest mulig effektiv innsjekk, ber vi om at ingen tar med seg annet enn eventuelt ryggsekk i billettkøen.

Informasjon om innsjekk

Som tidligere henter man billett / armband i Bygdestova. Sikkerhetssjekk er flyttet til selve hallen. Der har vi lagt til rette et (begrenset) areal som drop-off område hvor deltagere kan hensette utstyr før man går i Bygdestova for å hente armband.

Vi ber om at man kun tar med bagasje som sitter på ryggen når man henter sitt armband, og at øvrig utstyr venter i bil eller blir hensatt i drop-off område i hallen.

Først og fremst så er den største endringen at det blir en egen inngang man går inn med utstyret sitt. Det betyr at for å komme inn på VatneLAN må man først sette fra seg utstyret inne på Drop-off-området – det vil være skiltet, deretter spaserer man inn i Bygdastova / innsjekken for å hente billett / armbånd. Når du har hentet ditt armband kan du gå ut fra innsjekksområdet og fortsette inn på Drop-off-området igjen for sikkerhetssjekk. Vi ber nok en gang om at man kun tar med bagasje/utstyr som sitter på ryggen inn i innsjekken, og at alt annet utstyr avleveres i Drop-off-området eller står i bilen til man har fått billett.

Grunnen til at vi innfører et drop-off-område er for å minske køen inn for å hente ut billetten. Vi ønsker også at så mange som mulig skal kunne stå under tak om vi mot formodning får litt dårlig vær. Og frykt ikke, drop-off-området er inne i hallen, så utstyret ditt står tørt!

Viktig: Vi anbefaler at ALLE registrerer en konto på sharpTickets før ankomst – også selv om du skal kjøpe billett i døren! Om du ikke har en sharpTickets-konto må dette evt. opprettes før du kan handle billett i døren. Ved å på forhånd opprette en sharpTickets konto, sparer du mye tid på å slippe å gjøre dette i døren, og vi sparer tid for alle!

Har du handlet billett på nett har vi også en gladmelding – det blir en egen kø for de med forhåndsbetalt billett! Følg skiltene. Er det lang kø på den for forhåndsbetalte så kan du også hente ut billetter i den andre køen.

Informasjon om parkering

Som tidligere har vi korttidsparkering på grusbanen bak hallen (sør). Vennligst følg anvisning fra vaktene og flytt bilen straks innsjekk og lossing er fullført. Langtidsparkering er som tidligere på asfaltert parkeringsplass på fremsiden av hallen (nord). Følg anvisning fra vaktene.