Informasjon om din ankomst til VatneLAN i morgen

Vi vil som tidligere ha inngang på baksiden av Eidet Kulturhall de første timene på fredag for en mest mulig effektiv innsjekk. Det vil være 2 innganger, en for forhåndsbetalte og en for kontant / betaling i døren. Det er viktig at man går i riktig kø, det er ikke anledning å betale i forhåndsbetalte-køen.

Informasjon om innsjekk

Som tidligere henter man billett / armband i Bygdestova. Om det er dårlig vær så anbefaler vi at man parkerer bilen på grusbanen og går inn for å hente billett først.

Veldig, veldig viktig informasjon om du skal handle billett i døren

Vi anbefaler at ALLE registrerer en konto på sharpTickets før ankomst – også selv om du skal kjøpe billett i døren! Om du ikke har en sharpTickets-konto må dette evt. opprettes før du kan handle billett i døren. Ved å på forhånd opprette en sharpTickets konto, sparer du mye tid på å slippe å gjøre dette i døren, og vi sparer tid for alle! Dette gjelder OGSÅ om du har tenkt å kjøpe besøkspass!

Har du handlet billett på nett har vi også en gladmelding – det blir en egen kø for de med forhåndsbetalt billett! Følg skiltene. Er det lang kø på den for forhåndsbetalte så kan du også hente ut billetter i den andre køen.

Informasjon om parkering

Parkeringen på baksiden av hallen er bare åpen frem til 20:00. Flytt bilen til fremsiden av hallen når du er ferdig å lempe utstyr!