Har du lyst til å være frivillig på VatneLAN?

Har du lyst til å oppleve VatneLAN fra en annen side? Har du lyst til å være med å bidra på gjøre arrangementet enda bedre? Da kan crew være noe for deg! Vi har *tusen* ting å gjøre før, under og etter arrangementet, og vi har alltid behov for flere hender!

Teknisk interessert?

Har du

  • Undret noen gang på hvordan et LAN egentlig blir arrangert?
  • Egentlig lurt på hvordan over to hundre personer med både egen datamaskin, konsoll og mobiltelefon klarer å koble seg på samme nettverk?
  • Konfigurert noe teknisk datautstyr, eller bygd PC hjemme?
  • Vært nysgjerrig på hvordan man egentlig setter opp serverer med hundrevis av GigaByte med RAM og hva man bruker de til?

Om du har lurt på noe av det før, eller vet noe av det fra før, så er Tech for deg!

Om du er n00b eller svært erfaren innen IT spiller ingen rolle. Det Tech krever er at du møter opp til rett tid, er villig til å lære og har det gøy! Tech er en unik mulighet til å kunne sette opp, lære om og bruke utstyr til flere titusener kroner i samlet verdi, som er som oftest kun tilgjengelig i store bedrifter. Det er og en mulighet til å bli kjent med IT i sin helhet gjennom crew-medlemmer der noen av oss har jobber innen IT eller har studert innen IT.

Sjekk det ut, les mer og søk på https://crew.sdok.no!

Interessert i sceneproduksjon eller esport?

I crewet Production så arbeider man med sceneproduksjon og esport. Arbeidsoppgavene er variert, og kan være alt fra å skru lyd, kjøre scenelys, være videoprodusent eller kjøre et kamera under live-stream, til å rigge scene og skjermer. Alt som har med selve produksjonen, inkludert scene, har Production ansvaret for. Om du er interessert i live-produksjon så er dette crewet for deg!

Les mer om ansvarsområdene til Production og søk crewet på https://crew.sdok.no!

Arrangere spillkonkurranser?

Crewet Game har ansvar for den praktiske og tekniske gjennomføringen av spillkonkurransene på VatneLAN. Dette inkluderer et tett samarbeid med Production for gjennomføringen av esport-turneringene på VatneLAN. Game har ansvar for å forberede regler og spill-servere og gjennomføring av konkurransene.

Les mer om Game og søk på https://crew.sdok.no

Liker du å ta bilder eller video?

Noen må jo dokumentere og foreeviggjøre det fantastiske arrangementet. Knipse bilder og produsere flotte korte videosnutter av arrangementet er oppgavene til Media. I tillegg har de ansvar for sosiale medier, og bruker mye tid på å oppdatere Instagram og Snapchat slik at alle er oppdatert på hva som skjer.

Les mer om Media og søk på https://crew.sdok.no

Men hva med mat?

Crewet har diverse fordeler. Først og fremst så får alle i crew servert frokost, middag og nattmat. I tillegg får du naturligvis en sitteplass (sammen med resten av crewet) og en mulighet til å gjøre arrangementet til noe enda bedre. Vi håper du har lyst til å være med!

Søk nå på https://crew.sdok.no