ENORM ESPORT-SCENE!

I dagens dataspill-kultur har eSport blitt et mye større fokus. Konkurransene blir mer seriøse, og det lages mer show rundt spillene i seg selv. Flere ser på at spillene spilles, og det lager like god stemning som det er under Fotball-VM på en offentlig visning. Dette vil vi også ha på VatneLAN! Derfor har vi slått på stortrommen, og rigger en enorm eSport scene der finaler i forskjellige konkurranser skal spilles. Det vil være sitteplasser foran scenen der man kan se på en stor storskjerm og følge med på spillingen!

Det betyr – de av dere som skal spille compo kan glede dere til å spille på splitter nye gaming-rigger med gaming-skjerm! Alt dere må ta med dere selv for å spille på scenen er headset, mus og tastatur (viktig: En må fortsatt ha egen dataplass for å spille compo da deler av compoene spilles fortsatt på BYOC). Mer informasjon om dette vil bli gitt under VatneLAN.

Det betyr også – de av dere som har lyst til å se på spilling, så vil dette bli en helt ny opplevelse som aldri før har blitt prøvd i Ålesunds-regionen. En fullverdig eSport scene med storskjerm, live visning av spillet, lyd, lys og show!

Vi ses på VatneLAN! Og husk, handle billetter så snart som mulig – det går unna! 

Billetter er til salgs her: https://sharptickets.net/event/vlan18h

Bildet i posten er et illustrasjonsbilde.