Viktig informasjon om din ankomst i dag

Vi vil som tidligere ha inngang på baksiden av Eidet Kulturhall de første timene på fredag for en mest mulig effektiv innsjekk. Denne gangen, som sist, vil vi forsøke å forbedre innsjekken. Vi vil åpne opp en egen inngang alle kan sette fra seg utstyr inn under på såkalt Drop-Zone tak mens man venter i kø på å kunne billettere seg. Etter en har fått billettert seg kan en gå til Drop-Zone for å hente utstyr og plassere det på egen plass. For en mest mulig effektiv innsjekk, ber vi om at ingen tar med seg annet enn eventuelt ryggsekk i billettkøen.

Informasjon om innsjekk

Som tidligere henter man billett / armband i Bygdestova. Sikkerhetssjekk er inne i selve hallen. Der har vi lagt til rette et (begrenset) areal som drop-off område hvor deltagere kan hensette utstyr før man går i Bygdestova for å hente armband.

Vi ber om at man kun tar med bagasje som sitter på ryggen når man henter sitt armband, og at øvrig utstyr venter i bil eller blir hensatt i drop-off område i hallen.

Dette betyr at for å komme inn på VatneLAN må man først sette fra seg utstyret inne på Drop-off-området – det vil være skiltet, deretter spaserer man inn i Bygdastova / innsjekken for å hente billett / armbånd. Når du har hentet ditt armband kan du gå ut fra innsjekksområdet og fortsette inn på Drop-off-området igjen for sikkerhetssjekk. Vi ber nok en gang om at man kun tar med bagasje/utstyr som sitter på ryggen inn i innsjekken, og at alt annet utstyr avleveres i Drop-off-området eller står i bilen til man har fått billett.

Grunnen til dette er for å minske køen inn for å hente ut billetten. Vi ønsker også at så mange som mulig skal kunne stå under tak om vi mot formodning får litt dårlig vær. Og frykt ikke, drop-off-området er inne i hallen, så utstyret ditt står tørt (om det regner)!

Veldig, veldig viktig informasjon om du skal handle billett i døren

Vi anbefaler at ALLE registrerer en konto på sharpTickets før ankomst – også selv om du skal kjøpe billett i døren! Om du ikke har en sharpTickets-konto må dette evt. opprettes før du kan handle billett i døren. Ved å på forhånd opprette en sharpTickets konto, sparer du mye tid på å slippe å gjøre dette i døren, og vi sparer tid for alle! Dette gjelder OGSÅ om du har tenkt å kjøpe besøkspass!

Har du handlet billett på nett har vi også en gladmelding – det blir en egen kø for de med forhåndsbetalt billett! Følg skiltene. Er det lang kø på den for forhåndsbetalte så kan du også hente ut billetter i den andre køen.

Informasjon om parkering

Parkeringen på baksiden av hallen er bare åpen frem til 20:00. Flytt bilen til fremsiden av hallen når du er ferdig å lempe utstyr!